Stagiune

LARA FABIAN

  • Următoarele reprezentații
  • 17 Noiembrie, ora 19:00

Spectacolul-eveniment „Pop Opera” susținut de Lara Fabian face parte din ediția a XVI-a a Festivalului Internațional „Elena Teodorini” și va avea loc la Sala Polivalentă din Craiova.


LARA FABIAN


Invitat special: Bogdan Mihai
Conducerea muzicală: Dumitru Cârciumaru
Orchestra Operei Române CraiovaLara Fabian, artista ale cărei performanțe live transmit o emoție rar întâlnită într-o sală de spectacol, a pregătit spectacolul-eveniment „Pop Opera” special pentru publicul craiovean. Evenimentul din 17 noiembrie 2019 face parte din ediția a XVI-a a Festivalului Internațional „Elena Teodorini” organizat de Opera Română Craiova.

La Sala Polivalentă din Craiova, iubitorii muzicii vor putea savura un altfel de concert Lara Fabian, pentru care faimoasa interpretă a selectat cele mai frumoase piese interpretate în cei peste 30 de ani de carieră muzicală.

 

Lara Fabian a vândut peste 20 milioane de albume în întreaga lume, iar anul acesta revine în forță cu un nou turneu mondial „50 World Tour”. Turneul va fi o celebrare a aniversării de 50 de ani ai Larei Fabian, iar spectacolul îi va celebra cei peste 30 de ani de carieră, muncă concentrată în 14 albume cu succes internațional. Noul album în limba franceză, „Papillon”, a fost lansat pe 8 februarie 2019. Piesele de pe noul album sunt definite de emoția și căldura hit-urilor care au consacrat-o pe mult iubita artistă.

La Sala Polivalentă din Craiova, Lara Fabian va interpreta atât melodiile noi, cât și piese celebre precum „Je t’aime” și „Je suis malade”.

 

Surpriza spectacolului o reprezintă duetul inedit cu renumitul tenor român Bogdan Mihai, un tânăr artist cu o carieră fulminantă, ale cărui calități muzicale i-au deschis porţile marilor teatre de operă din lume, printre care: Opera de Stat din Stuttgart, Opera Germană din Berlin, Teatrul Chatelet şi Teatrul Champs Elysees din Paris, Opera din Montreal, Dubai Opera House, Teatrul Verdi din Trieste, Teatrul Bolshoi din Moscova.

 

Bilete:

https://www.eventim.ro/ro/bilete/lara-fabian-friends-craiova-sala-polivalenta-532075/event.html