Comunicate oficiale

ANUNȚ CASTING

de Opera Română Craiova 12-11-2021

UPDATE IMPORTANT: Având în vedere numărul mare de participanți înscriși și necesitatea de a respecta măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei, Opera Română Craiova decide organizarea ONLINE a audiției din data de 6 decembrie. Participanții vor primi prin e-mail un link de conectare Zoom.

Opera Română Craiova anunță CASTING pentru următoarele tipologii de voce: soprană de coloratură, tenor liric și subretă, în vederea unor colaborări în stagiunea 2021-2022.

În data de 6 decembrie 2021, la sediul din strada Mihai Viteazul nr. 7, Opera Română Craiova organizează audiţii informative pentru a descoperi soliști vocali compatibili cu cerinţele repertoriului stagiunii curente.

Vocile căutate sunt cele de soprană de coloratură, subretă și tenor liric.

Candidații pot verifica pe site-ul nostru repertoriul curent al Operei Române Craiova și pot interpreta, la alegere, un extras din rolul vizat:

http://operacraiova.ro/opera/repertoriu

Perioada de înscrieri se va încheia pe 1 decembrie 2021. Concurenții vor trimite CV cu fotografie la adresa de e-mail consultantartistic@operacraiova.ro și vor menționa repertoriul ales pentru audiție.

Pentru informații suplimentare: 0251 418 426