Comunicate oficiale

ANUNȚ IMPORTANT - POP OPERA CONCERT

de Opera Română Craiova 18-11-2019

 

Opera Română Craiova regretă neplăcerile cauzate de anunțul Larei Fabian de a nu participa la spectacolul Pop Opera Concert programat în data de 17 noiembrie și împărtășește frustrarea de a nu fi realizat acest eveniment artistic.
 

Departe de a ne resemna în fața situației create, demersurile noastre vizează obținerea în cel mai scurt timp posibil a datei la care poate fi reprogramat spectacolul.
 

În acest sens, astăzi, Opera Română Craiova a emis o cerere către reprezentanții Larei Fabian în care am solicitat ca, până la 1 decembrie, să ne fie comunicată data la care artista poate susține spectacolul la Craiova, spectacol care nu poate fi programat mai târziu de 10 decembrie 2019. Biletele achiziționate își păstrează valabilitatea. Vă vom ține la curent cu evoluția situației.
 

Aveți posibilitatea de a solicita returnarea contravalorii biletelor achiziționate.
 

Pentru biletele achiziționate prin intermediul Eventim.ro:

Pentru bilete electronice, achiziționate pe eventim.ro, cumpărătorii sunt rugați să trimită un e-mail la contact@eventim.ro cu subiectul „Retur Lara Fabian.”, în care să specifice numărul comenzii. Contravaloarea biletelor va fi returnată în termen de până la 20 zile lucrătoare pe cardul cu care s-a efectuat plata.

 

Biletele fizice este necesar să le returnați la sediul Eventim urmând ca banii să fie rambursați prin aceeași modalitate de plată. Adresa unde puteți returna biletele este Str. Popa Petre nr. 5 etaj 2, sector 2, București.

 

Dacă biletele sunt achiziționate din magazinele partenere Eventim, predarea biletelor și returnarea banilor va fi efectuată în același punct de unde au fost cumpărate.

 

Pentru biletele achiziționate de la Opera Română Craiova:

Pentru biletele electronice, achiziționate pe bilete.operacraiova.ro, cumpărătorii sunt rugați să trimită o solicitare la agentiadebilete@operacraiova.ro cu subiectul „Retur Pop Opera Concert”.
 

Contravaloarea biletelor va fi returnată în termen de până la 14 zile de la solicitare în contul din care s-a efectuat plata.
 

Cei care au achiziționat bilete de la agenția de bilete a Operei Române Craiova (indiferent de metoda de plată: cash sau POS) sunt așteptați începând cu data de 22 noiembrie 2019, ora 12.00, cu biletele achiziționate. După predarea biletelor și completarea formularului de solicitare, banii vor fi returnați pe loc în numerar.
 

Programul agenției de bilete a Operei Române Craiova:
 

LUNI:  09.00 – 15.00
MARȚI: 09.00 – 15.00
MIERCURI: 09.00 – 19.00
JOI: 09.00 – 19.00
VINERI: 09.00 – 16.00
SÂMBĂTĂ: 10.00 – 12.00
 

Vă mulțumim pentru înțelegere!