Comunicate oficiale

ANUNȚ IMPORTANT

de Opera Română Craiova 14-06-2021

ANUNȚ IMPORTANT

 

privind participarea la spectacolul „Gală de Operă” organizat de Opera Română Craiova

la Teatrul de Vară, sâmbătă, 19 iunie 2021, ora 20.00


Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2”, conform Ordinului nr. 3107/851/2021 pentru modificarea și completarea anexei la Ordinul ministrului culturii și al ministrului sănătății nr. 3.245/1.805/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii.

 

Accesul la eveniment este permis pe bază de invitație care se eliberează la agenția de bilete a Operei Române Craiova de luni până vineri, în intervalul orar 9.00-16.00, precum și la Teatrul de Vară cu două ore înainte de începerea spectacolului. Invitațiile netransmisibile vor fi oferite doar persoanelor care prezintă dovezile menționate și documentul de identitate, în limita locurilor disponibile.

Accesul la eveniment va fi permis persoanelor care prezintă invitația nominală și documentul de identitate, care poartă masca de protecție și care prezintă o temperatură corporală de maxim 37.3 grade.

Spectatorii sunt rugați să poarte masca de protecție, să păstreze locurile prevăzute în invitație pe toată durata evenimentului și să păstreze distanța față de ceilalți spectatori la intrarea și ieșirea de la eveniment.

Accesul la eveniment va fi permis cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați agenția de bilete a Operei Române Craiova, str. Mihai Viteazul nr. 7, 0351.442.471, agentiadebilete@operacraiova.ro, de luni până vineri, între orele 9.00 și 16.00.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la spectacol!