Comunicate oficiale

POP OPERA CONCERT - REPROGRAMAT!

de Opera Română Craiova 17-11-2019

POP OPERA CONCERT - REPROGRAMAT!

Astăzi la Sala Polivalentă din Craiova a avut loc conferința de presă a Operei Române Craiova cu privire la situația spectacolului-eveniment Pop Opera Concert, conferință susținută de Antoniu Zamfir, managerul Operei Române Craiova, alături de protagoniști ai evenimentului.

Întrucât starea de sănătate a Larei Fabian nu a permis deplasarea acesteia în România, atât pentru susținerea spectacolului de la Craiova, cât și a concertelor de la București, conducerea Operei Române Craiova a decis REPROGRAMAREA evenimentului Pop Opera Concert la o dată ce va fi stabilită cât mai curând posibil. Precizăm că biletele achiziționate își păstrează valabilitatea pentru data la care spectacolul va fi reprogramat.

În cazul în care vor exista solicitări de returnare a contravalorii biletelor achiziționate pentru acest spectacol, din respect pentru public, Opera Română Craiova va demara în regim de urgență toate procedurile legale.

Înțelegem frustrarea și tristețea provocate de acest nefericit eveniment și vă asigurăm că luăm toate măsurile necesare pentru ca acest spectacol să aibă loc cât mai curând. Vom reveni imediat ce vom avea informații suplimentare. Vă mulțumim pentru înțelegere!