Stagiune

Lansare de carte

„Stări” de Nicole Tender

Lansarea volumului de poezii „Stări” de Nicole Tender, cu ilustrații de Emilia Marinescu, Editura Meditative Arts
 

Invitat: publicistul Marius Ghilezan

 

Prima carte de poezie scrisă de Nicole Tender va fi lansată la Craiova, sâmbătă, 29 ianuarie 2022, ora 17.00, la Cercul Militar.

 

Nicole Tender, membru fondator și Președinte al Fundațiilor Tender și Margareta Sterian, promovează și susține activități culturale – spectacole de operă și teatru, festivaluri muzicale, expoziții de artă, lansări de carte. Volumul „Stări” este debutul său în poezie.
 

Emilia Marinescu experimentează diverse forme de creație: design, modă, grafică, scenografie. Cu expoziții atât în țară cât și în străinătate, este câștigătoarea premiului pentru cea mai bună tehnică artistică la Vera Art Festival, Portugalia.


Accesul la eveniment este liber, în limita spațiului disponibil. Conform măsurilor dispuse de autorități, participarea este permisă pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore. Este necesar ca participanții să poarte masca de protecție pe toată durata evenimentului.