Stagiune

Pop Opera Concert

Invitat special: LARA FABIAN

Biletele procurate pentru spectacolul din 17 noiembrie își păstrează valabilitatea. Termenul până la care poate fi solicitată recuperarea contravalorii biletelor pentru spectacolul din 17 noiembrie este 1 decembrie 2019, ora 13.00.

 

În limita locurilor rămase disponibile, biletele pentru spectacolul din 12 decembrie vor fi puse în vânzare astfel: din 25 noiembrie 2019 la agenţia de bilete a Operei Române Craiova, str. Mihai Viteazul nr. 7 şi începând cu 2 decembrie 2019 pe platforma Eventim.

 

În mod excepţional, în perioada 25 noiembrie-11 decembrie 2019, agenţia de bilete a Operei Române Craiova va fi deschisă în fiecare zi în intervalul 9.00-18.00.

 

 

Spectacol-eveniment în cadrul Festivalului Internațional
„Elena Teodorini”, editia a XVI-a

 

Sala Polivalentă din Craiova

 

Invitat special: LARA FABIAN


Bogdan Mihai
Katiuscia (Italia)
Mariana Bulicanu
Renata Vari


Conducerea muzicală: Dumitru Cârciumaru


Orchestra și Corul Operei Române CraiovaArtista care a reconfigurat pentru totdeauna concepția generală despre live performance, celebra Lara Fabian este invitatul special al spectacolului-eveniment Pop Opera Concert care va avea loc la Sala Polivalentă din Craiova în data de 12 decembrie. Spectacolul va include și momente speciale pentru publicul din Craiova - un duet cu tenorul Bogdan Mihai, interpretul care a reușit în ultimul deceniu să-și revendice scena de operă de pe întreg mapamondul cu autoritatea unei adevărate legende.